Friday, March 25, 2011

# Makanan

Cheesy Pops Pizza

Semalam celebrate bzady puteri kau ni kat Jusco Equine..makan pizza je..niat hati nak gi Sekinchan Ikan Bakar tak jadi disebabkan my husband kurang sihat..kebetulan lak nak gi Pasar Borong..so aku pilih je Equine as tempat makan sekali jalan je nak ke pasar.. (kalau gi Alamanda sure ramai..almaklum le semalam kan orang gomen gaji)..sian si kecik celebrate ala kadar je berbanding bangnya yang celebrate kat Port Dickson siap ade party..Insya'allah jika diizinkan may be bawa gi cuti2 ke nanti...tunggu saja
Menu pilihan-Highlights-Big Shot Cheesy Pops..with 6 prawn tempura..
makan-makan...kelihatan jugak cheese baked meatball..tak abispun makan 'ball' tu..kenyang aih
 Minuman sampingan yang disertakan dengan set pilihan..mountain dew with strawberry ice cream..
 
 bzday girl with lovely papa..ngade ye..manje2 ngan papa je..

3 comments:

Hanis Azla said...

hepy birthday tu puteri comel tu.. pizza tu nmpk mengancam.. tak pernah try lagi..

Faztee Danisha said...

@Hanis Azlathanks ats ucpn..so far boley la rasanya..leh try nt ek

Axieda'great said...

uisk.... beso pizza dari birthday girl
anyway sekali lagi happy birtday gegirl