Friday, March 11, 2011

# Corat Coret

Bangku Kosong Datang Terjah..

Salam Jumaat semua..pepagi ni agak terkejar sikit..kalau tak bertugas di kaunter tak le gini jadinya..nak maintain masa kul 8 ada dah kat kaunter ni..kang lambat tak pasal lak jadi isu (kalau takde orang report le)...

Sesambil dok kaunter ni..aku pun curi masa gak blogwalking mane2 blog yang update..and then terasa cam kenal je tag 'Hanya Secebis Perkongsian' yang kuar dari blog Mr.Hasrul Hassan aka Bangku Kosong..
Terasa segan pulak..really malu2 'cat'..hehhe

Wat Bangku Kosong..terima kasih bebanyak kerana sudi terjah blog saya ni..and segmen Terjah dan bloglist tu turut menjadi penyumbang kepada pengunjung di blog ini..ianya amat bermakna wat kami newbie ni..Thanks sekali lagi..

2 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

bile mereka dtg terjah..kite yg newbie ni rasa besar ati kan..skurang2 nya mereka menyuntik smangat utk berblogging lagi =)

eppy blogging ya..

Faztee Danisha said...

yup PM..walaupun segan silu tetapi amat berbesar ht menerima terjahan mereka..at least wt kite lebih smngt nk b'blog..