Wednesday, March 16, 2011

# Corat Coret

Masih sempat lagi tu...

Ha tadi dan lagi aku masuk entri mood yang terlebih sudah untuk wat kerja..masa tu memang sangat 10sen la..peh dr tu bertambah lagi keja aku..huaaa..masa tu aku rasa cam nak nangis je..tapi dlm hati ckp pasal benda ni pun nak nangis ke..apa da!
Ni aku cube wat sikit2 keja tu dan akan usaha selesaikan hari ini jugak..kalu tak aku terpaksa usung bawa balik..kat my husband dah bagitau nak lik lewat sebab benda ni..Dalam 10sen wat keje tu hati aku terhibur gak bila dapat wat entri sikit ditambah dapat baca entri kat blog Si sengal ni...

Korang gi le tengok blog cik sengal ni..dia ada masuk entri pasal jawapan exam oleh budak sekolah..tu yang wat aku ketawa sorang2 lunch tadi..hahha..hilang pening aku nengok benda tu..memang gila2 le bebudak yang jawab gitu..cer le kome tengok kat link tu..rasa nak gelak terguling2 =))

11 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best yaa
:)

Diari-Selebriti-Mama said...

mak aii faztee..banyaknya fail menunggu turn..menimbun!
mesti peningkan?takpe buat pelan-pelan lelama habis juga..

kalau rasa bosan meh sini baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

Faztee Danisha said...

MG:memang nimbun+surt2 masuk..xtau le capai target x nak clear until 6pm..hahahha..redha je
Anis:ahhaha..memang d best la

Dim Benihana said...

pehh banyak gila...keja gomen ke??

.::cintabungablogspot::. said...

report kat bos kang aaa... heheheh :p

Faztee Danisha said...

db:memang ngah byk ni..yup..jgn kate org gomen ni ngulor xde keje je (kbnykn dok komen gitu)

CB:wah..ade berani..bgtau le..leh je fight cz kje still jln and sanggup lik lmbt pe stl kje..heheh

Gimi said...

chayok!!

kakyong said...

salam singgah dr blog Ben...


jemput singgah ke kakyong.com


n3 terkini kakyong.com
Penangan sup ayam kampung
Tutorial : Gobok sliding @ Tab menu accordion

Mesin Taipku said...

tgk pon dh penin..huhuhu

Bella Bell said...

ahaks...patot la trafic meningkat..rupanya kerja awak ea..haha...

nwy..gud lark 4 ur..kerja yg bertimbun 2...hehehe...:)

Faztee Danisha said...

Gimi:ciyok bistro ke(tau ke nama tmpt ni..)..heheh

K.yong:ok sy terjah nanti..nak makan sup..tq

M.Taip:yg wt lg pning..tp alhamdulillah sumenye sudah clear

Bella:yeke..hahah..kurg mik tau trafik..asal rs nak msuk entri ja...luahan ht..kepuasan..anyway keje dah settle..sngt gumbira bkje pg ni