Tuesday, March 01, 2011

# Corat Coret # Peristiwa

Selamat Melangkah Umur

Hari ni 1 Mac..sesuatu yang bermakna wat my husband..sebab nya..dia sudah melangkah setapak lagi umurnya..hehehe..sudah jadi 32 tahun...Takdele sambut sangat pun..just syukur dengan apa yang ada..and as wife semestinya aku teringin gak bagi something kat dia kan..Ha hari tu aku dah beli pun hadiah kat Alamanda..thank Mellia dan Mucux temankan aku..Dapat jugak dia jam tangan baru..setelah sekian lama jam dia rosak tak berganti..bukan jam je..t-shirt pun dapat..hehhe..

So,sebagai bzday boy...pepagi tadi aku sediakan breakfast Pengat Durian..malam tadi sepupunya kirim durian..pemberian mentua aku dari kampung..disebabkan dia hantu durian..aku pun dengan rela hati le wat Pengat tu..nak masak2 special untuk dinner, takut cam tak rajin lak..hhahha..ingat nak belanja makan ja..tapi lihat keadaan tugas dia..tunggu saja..

3 comments:

nur said...

happy birthday le.. nak bagi hadiah apa tu?..
Jemput ke:ALL IN ONE

shah-kayrul said...

Salam perkenalan..singgah kembali & follow..

Happy birthday untuk your husband...semoga terus diberkati dan panjang umur

Faztee Danisha said...

NUR:dh bg adiah jam and baju pun..mlmni nk blnje mkn lak..

SK:slm pknln..sesame kite..tq bg pihk husbn ats wish tu