Thursday, March 17, 2011

# Aktiviti Sana Sini

Belon Udara Panas di Putrajaya

Masa datang ofis tadi ternampak le belon-belon yang berwarna warni sudah bersedia untuk menghiasi ruang udara Putrajaya..masa nak punch card aku sempat lagi ngambik gambor dari dalam ofis..hehehe...terus je snap..kebetulan pulak salah satu belon tu yang ada gambar burung ni dah naik ke udara..wow..menarik sekali
Yang ni aku dpat maklumat dari web BallonFiesta..namanya Woodrow C.Greenleaf dari USA..jauh dia terbang kan..hehhe..menarik dengan burung nuri ke enggang saya pun tak pasti (maaf kurang mengenali nama2 burung)..nak tau lanjut sila datang ke Putrajaya dan saksikan sendiri
Terbang lah kau terbang bebas...yang warna kuning tu belon gambor gajah dari Jerman..dia pun nak etrabng gak ngan belon..asyik dok hutan ja
Antara belon-belon yang ada..ada doraemon (from Japan)..ada belon yg diberi namaBeautiful (yg warna warni tu..cubic) dan lain-lain lagi yang mana didatangkan khas dari negara luar seperti Belgium, Vietnam, Switzerland, France, USA,Jerman dan Jepun

Tarikh: 17-20 Mac 2011
Masa: 7pagi-9 mlm
Lokasi:Monumen Alaf Baru, Presint 2,Putrajaya

7 comments:

unknown girlz said...

hehe..comey jer :D
*pernah dtg event cmni..tapi nk naik beratur panjang sangat..so cancel..

kena dtg awal :D

Faztee Danisha said...

pernah gak pergi b4 ni..tp xbksmptn naik

bunga said...

xdapat p...

Faztee Danisha said...

LOR..awt x leh pi

Annis Suzana said...

bakal pergi ni.. huhu

Faztee Danisha said...

datang jangan x datang cik annis oi..

estee_8980 said...

alaaaaa bestnya...cam nk pegi je nnti..