Thursday, March 24, 2011

# Corat Coret

Kembali

Hai semua..agak lambat update blog hari ni...baru masuk ofis setelah kembali dari klinik..mood untuk kerja kurang sikit..sebab ngah tak sihat..Kenapa le doktor susah nak bagi MC...check up pun biase2 je..kot le nak bagi penerangan dan permiksaan details ka..nak tunggu serius kot..ishhh.. Aku benci tul gi klinik..sebab kene tunggu lame..aku tak puas hati kat kaunter triage..kenapa 2 orang je petugas dia..kaunter daftar lak lebih..padahal nak daftar takde le lame mane pun..better tambah lagi kat triage..nak menunggu giliran tu pun dah mik masa yang lama..pengunjung makin ramai...grrrrr... Sabar je le..xbaik marah Faztee Danisah oi..

No comments: