Wednesday, March 16, 2011

# Corat Coret

Mod semangat kerja terlebih ke?

Hari ni aku memang sesangat busy..cam tak cukup tangan dan nak bahagi dua je badan ni..kiri kanan mau jaga..pulak tu ade satu isu lak..hope bende2 gini tak menggangu keje aku yg sememangnya wt aku dpt 'pening' free sekarang ni..

Dalam kesibukan (tu keje belambak lagi nak kene clear)..aku masih sempat curi masa wat entri ni and publish komen yang masuk..MAaf bebanyak wt semua yg bagi komen, aku memang tak semapat nak reply..aku hargai komen2 kalian dan Insya'allah aku akan jawab jugak nanti (walaupun dah basi cerita nya)..TQVM ya!

Apapun aku must be strong untuk teruskan kerja hari ini..niat saja kerja itu keranaNYa..hanya DIa yang tahu...moga ibadah kerja ini diterima..

4 comments:

Anisa Hang Tuah said...

all the best
:)

Faztee Danisha said...

Cik nis:hahah..sememangnya best bangat!waduh

luckylizan said...

insyaalah apa pun kerja kalau niat kerana allah pasti baik ganjarannya... dah, poi sambung kojo dorehhh...selamat berkenalan. ps: tx sudi jemput award

Faztee Danisha said...

IYOLA.ni tengah dok keja la..br stl kje sndiri..kang smbg kje kwn lk..brht sktika bsama kit kat..heheh...dh sok pun awrd tu kt dlm galeri award