Sunday, March 13, 2011

# Corat Coret

Rasa cam budak gedik je wat diari cinta

Hari tu (tak ingat bila)..aku selongkar drawer meja solek..ade 3 laci..1st miscellanous..2nd my husbandnye..and 3rd aku..Then sesaja gatal tangan buke drawer 2nd tu...ternampak le satu bungkusan tebal 
dalam paper bag plastic..aku pun buke le tengok..wah ada surat2 cinta dan kad2 ucapan lama yang pernah aku bagi kat dia rupanya..ada jugak album gambar ala siza 4r tu..gambar2 lama dia..Dalam tu aku tertarik kat satu benda ni.."FAZTEE..Dariku Untukmu"..hahahha..tetibe aku rasa gelihati dan malu pulak..budak-budak betul le!
Ni le rupe diari cinta yang aku create masa belajor dulu..masa tu aku kenal ngan husband time belajar kat sebuah kolej swasta di Ipoh dalam tahun 2002...galak kan..time belajar sibuk nak bercinta..Actually benda ni aku wt masa sambut anniversary perkenalan kitorang..saja2 untuk wat kenangan suatu masa nanti ke kan..kot utk tunjuk kat anak cucu ke..hehehe..tak tahu nak bagi apa dan tengah rajin le tu dok wat mende alah ni..orang suh wat homework aku wat benda ni..heheh
Kat dalam buku ni, siap ada profail aku lagi..nak bagitau kat dia apa yg berkenaan dengan aku..wat rujukan kalau tak tau..Ada lagu cinta (ee..jiwangnye ye)..Ada Kisah klasik utk masa depan (cerita mulanya episod cinta kitorang, bagus punya karangan!)..ada jugak aku selitkan tip2 dan renungan berguna (jangan dilupa nasihat2 gini)..Lihat! betapa rajinnya aku kan..

Oklah aku mals cerita panjang kisah ni..just nanti aku nak share ape tip yang ada dalam tu untuk korang..tunggu next keluaran erk..adios!

7 comments:

bunga said...

swetttnya..

Mesin Taipku said...

sooooo sweettt!
d^_^b

Anisa Hang Tuah said...

so sweeet!!

Penjejak Mimpi said...

as-salam..

x-ticer lame da tau..
hehehehe

Faztee Danisha said...

hahha..sungguh memalukan bila dikenang..sweet mende..geli ja aih..

PM:erk..mane tau ni..sori teacher..

mummiey said...

Wahhhh...so sweet la kamu...hehehe...dulu sweet skrg geli plk??ish...malu je tuh...

follow belog besh nih... :)

Cik Muda Sae said...

wah, comel betul...hmmm~