Wednesday, March 02, 2011

# Makanan

Kesinambungan Melangkah Umur

Kenapa kesinambungan..apa yang sambung..alah ni entri semalam da..terlepas la tu..cer tengok SINI pe kesahnye..Ha tau dah kan,,,kesudahannya cam biasa, akan pergi makan-makan..makan apa makan di mana..jom tengok..

Bzday boy tersenyum gembira dan kekenyangan dek belanje oleh sang isteri..si boy Danish sampai nak gigit sudu..sj wt aksi gitu..action mau lebih..Si adik Darwisyah pelik ngan abang dia wat action macam2..Before keluar si Danish asyik tanya kita nak pegi mana..Ha ni kitorang gi makan kat mane?kat medan selera yang baru bukak tu..kat Presint 11..aku tak pernah lagi ke situ ni first time makan sini..memandangkan my husband still on duty, so pilih tempat yang dekat je..peh tu dia nak kene kembali kerja pulak..persekitaran sini ok..ada western, nasi arab,ala thai dan biasa2
Pilihan si jejaka..nasi goreng hailam..sedap dan mengenyangkan..kawan kata masakan yang ala2 gorengan kat sini memang sedap..yup..cer le pergi
Ini pula pilihan si isteri..western..dia lak yang lebih2 makan..grill chicken chop..sangat hot black pepper nya..fuhhh pedas..Anak2 pulak makan sesama..sambil aku beli french fries semangkuk..tu pun tak habis..susah benor nak makan
Air biasa2 saja..Milo untuk anak2..Jagung utk bzday boy..dan lemon tea for me

5 comments:

Zue Cancer said...

menariknya makann ni..sgt sedap :)

eintan nurfuzie said...

hye..thnks sudi jengah kt blog eintan...xde chat wall yek...im follow ur blog

Dekcik said...

sdap nyer..terliur di watnye..

Faztee Danisha said...

t'liur..moh kite makan..
thank sume

.::cintabungablogspot::. said...

dear... name kamo t'selit kat sini. huhu :p



http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/eh-cik-bunga-pon-amek-epo.html