Wednesday, March 23, 2011

# Makanan

Makan Tengahari..nak free ja

Minggu ni lunch simple2 ja...almaklum le dah buntu ngan menu yang ada di cafe tu..pulak tu harga pun leh tahan gasaknya..Layan je le makan..Air tak beli..aku dah segan ngan sesorang kat situ..hahaha...ok Selamat Menjamu Selera
 Menu lunch aku hari Isnin baru ni...Rojak Seri Perak..Harga dia RM4..kuah banyak dari isi..cili pun sama
 Hari Selasa..makan nasi le pulak..ikan masak kicap dan sayur sikit..nasik kasi lebih..aku lapo..tapi xhabis pun..nak perabis punye le lame..dekat sejam aku makan baru settle...lauk kat cafe tu same je..ish..bosan..ni RM4.50
 Hari ni punye menu..nak makan rojak buah lah pulak..ingat tadi nak beli kuih je..peh tu tengok orang tu wat rojak..nampak lak ade buah2an bagai..tu yg 'kecur' je nak makan..harge dia bape ek..RM2 ke?xkire lak..main amik je balance
aksesori tambahan..cekodok..beli RM1 sekali ngan rojak tadi..

13 comments:

Anisa Hang Tuah said...

lapar la pulatgok gamabr2 makanan nih
hikss

Penjejak Mimpi said...

Err.. walaupon baru lepas makan tapi tengok pic ni tetap berselera.. (padehal siap tapau karipap lagi tadi)

Faztee Danisha said...

@Anisa Hang Tuahlor..xmakan lagi ke..jom sy blnje cekodok..heheh

Faztee Danisha said...

@Penjejak Mimpiselere le nengok rojak..wt kudp2..oo tapau karipap tak bagi org pun..bak sketul (tiru gaya iklan rdix..bak/mai scwn)

pena rozie said...

Salam kenal...Sedap pulak tengok pic ni.

MamaEma said...

adush..terliurnya..dahlah tak makan nasi tengahari tadi...tapi dpat merasa cekodok kat atas meja....

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

Faztee ~ jeng3... terharunyerrr ^^ heheh... de pape nk komen lg x..? heheh... psl sliding tu copy paste code bawah amek kat sini okeh :)


http://tutorialuntukblog.blogspot.com/2010/02/cara-buat-gambar-bergerak-scrolling.html




GOOD LUCK TAW, kalau tak sure bole tanye cik bunga okeh ;)

FULL HOUSE???

♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥ said...

hehehe...aloloo, jgn ler pening...
jadi besau sebab banner org tu... so kite bole resize die ngan tambah cod nie lepas code "url gambar"__________/>

copy code bawah nie :)

border="0" width="125" height="125"


chaiyok²! ;)

Heidi Shafiq said...

peh boleh bikin meleleh..

Faztee Danisha said...

@Heidi Shafiqlor biase je ni..xkan dah leleh kot

Faztee Danisha said...

@MamaEmahaha cokodok gak..nak rs mai cni..ni pakat kapar belaka gapo ha

Faztee Danisha said...

@pena rozieslm kunjungn ke sini..meh jemput makan

Faztee Danisha said...

@♥.::ĈïŇtªβüŇĝªβĽŐĝŜpŐt™::.♥grrr..xmenjadi daaaaaaaaa...