Thursday, May 24, 2012

# Makanan

Padi House,Putrajaya

PADI HOUSE terlatak di G Floor, Galeria PjH, Persiaran Perdana (Presint 4), Putrajaya..Sebelum ni kebanyyakn peminat Padi House di Putrajay lebih gemar ke Cyberjaya kerana di situ je pun yang paling dekat ngan Putrajaya kan..skerang tak yah nak gi jauh-jauh lagi..just jengah je ke Galeria PjH tu..pelbagai hidangan menarik disediakan..dari nasi hingga ke steak..Harga pun berpatutan dan pada ku puas hati la makan..kuantiti banyak dan kenyang
Ni yang aku oder..perut lapa so mau makan nasi ja..aku amik Padi House Seafood Fried Rice..air of course le nak yang masam-masam sikit..Lemon Ice Tea
 Ni budak Ain nye Cheese Baked Tomato Rice..nasi tomato memang aku kurang gemor..sebab tomato sos kot..hehe..lemau kang..tapi aq suke cheese tu..rasa cam makan pizza lak..Tapi kan si Mucux ni salah pilih air la..dah le ko makan bende ber'lemak bekrim' ko tmabah lagi ngan kelemakan carrot susu..mual lo..dah tau susu tak leh diterima tekak nak gak kan..hamik..len kali makan n minum mau berlawanan la..
Ribeye Steak..aq just rasa kentang na carrot..yang daging aku tak mo..sebab takut nanti makan daging pening n ngantuk lagi lor..Menu ni pilihan si Sue..larat ko habiskan daging tu erk..syabas

Antara menu
Eh..terserempak pulak the gang ni..kitorang tumpang le sebelah meja..tak rugi pun,dapt masuk gambor dalam blog walaupun kualiti gambor henpon itik aku low

2 comments:

JunAina said...

Saya duduk Kajang tapi dah bertahun tak gi Putrajaya...

cik najihah said...

wah nampak sedap lah hidangan