Friday, February 11, 2011

# Corat Coret

Suke nye budak ni..

Wah nampaknya..rezeki dia mencurah2 pulak kebelakangan ni...baru dapat offer keje ngan Agrobank as Asst.Executive (Finance)..tu pun masih ada company yg kol offer keje..bnyk b'kaitan finance, akaun and audit..tahniah je le dr aku..wat le pilihan t'baik..Skang ni dia keje kontrak je ngan UEM..Last adik bongsu aku ni pilih keje ngan bank..yg bestnye lg dekat ngan umah..dapat Agrobank Slim River..so peh ni leh bungkus barang pindah lik kampung le ye..dok umah mak ayh..kan dah jimat tu..kalu aku pun nak..tentang sambung belajar..dia masih berminat nak sambung lagi..masih menunggu jawapan..katenye if keje ok ngan bank ni, may b dia wat PJJ atau pun quit je..all the best ja

Tadi dia SMS aku lg..dia bgtau "ada berita baik"..aku ingat apa bende nye..rupenye dia just bgtau yg dia lulus test JPJ..then dah leh dpt lesen..suke le dia..peh ni gi keje leh bawa kete..jgn lupe bw aku jenjalan and belanja makan ye..

2 comments:

Anisa Hang Tuah said...

wah..alhamdulillah..
perjalanan hidup mudah dan berkat..

faztee said...

YE..alhamdulillah..mudh2n beres sumenye