Sunday, February 27, 2011

# Corat Coret

Hari Yang Malas

Ahad..hari minggu..hari yang sememangnye untuk merehatkan diri supaya esok tak adela lazy monday..yeke..or same je..
Hari ni memang takde aktiviti..sungguh membosankan..dok umah wat aku nak makan..makan..dan makan..sambil melayani anak-anak..sian dorang..terperok dalam umah je ari ni..papa nya keje pagi dan petang..biasele..dah gitu tugasnya jika shift..dan ada kala on call..tak kenal masa..Tapi dia still ade mase nak bawak kitorang kua..Aku dah set time ngan dai peh keje nanti nak gi gunting rambut+cuci..hope jadi le..
Ni hujan le pulak..if tak bpeh aku bawak dorang gi taman kat rumah ni..ishh..lepak aje di rumah..uodate blog la..

No comments: