Wednesday, February 23, 2011

# Corat Coret

Alahai Kesian..

Buat baik berpada-pada , buat jahat jangan sekali..beberapa hari ni aku ada baca blog kawan aku ni..cerita dia berkisarkan pantry..dia 'hangin' ngan orang yang tak bertanggungjawab guna tapi tak pandai nak jaga..si kawan ni merupakan PIC pantry tu..before ni aku dok sama level ngan dia..aku tau le senarionya macam mane..

Memang le geram kan..dah besar panjang pun tak reti nak basuh atau kemas pinggan/cawan yang digunakan..dah tu bile sabun habis..ape salahnya pakat2 sumbangkan..same-same nak guna..Bila ada majlis..selalunya orang yang sama la..basuh pinggan or serve..aku ingat lagi masa tu berapa kerat je yang rajin..ecehh...tapi sekarang aku dah tukar level..kureng sikit involve..bukan tak rajin...may be sebab dah boring kot wat benda yang sama..hahahah..tapi Insya'allah aku akan bantu jugak..leh je panggil aku utk tolong..xde hal..

Ni antara entry hangin sini ...heheh..apepun aku harap dia bawak bersabar le dengan kerenah manusia gini..moga berkat kerajinan dia, anak yang bakal lahir tu pun akan rajin cam mama dia ek..selamat bersalin ya deyna udah2le wat keje tu..rileks beb!

5 comments:

fadzlina said...

wei..ko dah boleh komen kat blog aku..hehehhehe

qaseh johanna said...

hurm.. sy ingt kat opis sy je ade masalah camni..

upenye kat tempat lain pon ade gak..

xpe2..at least..bile diperlukan.kite masih hulurkan bantuan..ye x..??

Faztee Danisha said...

ye deyna:i br je leh komen
QJ:biasele senario fi ofis..mcm2..dh besr pnjg pun xreti lg..bile perlu leh la tlg lg..bile dh fed up..mls jugk

muCux said...

dah la tgh sarat. . sian kau kak. . .aku tolong apa yg mampu ye. . .jgn malu2 klau nk mntk tolong aku :)

Faztee Danisha said...

ok nt kite mntk tlg acik ain ye..ye ajin gak..cmtu ar ank dare..