Thursday, February 24, 2011

# Corat Coret

Ada apa hari ni

Hari ni Khamis..bersamaan 24hb Februari..patut le rasa gatl je tangan kanan ni beberapa hari ni..rupenye nak dapat duit gaji da..lupe pulak ari ni gaji..patut jugak le bil2 pun sampai this week..ish..ish..lebur

Peh ni kene settle bil2 dulu..then bayar duit pengasuh..selalunya tu je yang aku bayar dulu bile dapat gaji..peh tu bayar loan study dulu..lambat benor nak bis nye aih..kalu ikut perjanjian 2015 ni last dah..tapi aku rasa leh habiskan dalam masa setahun lagi..Insya'allah..coz aku selalu bayar lebih dari yang ditetapkan....selebihnya depend pada bajet aku le nak simpan ke..or beli barang rumah..bab bayar kereta and rumah my husband yang bayar..

Rase nak cari something la for my husband birthday..but dono what?aiseh..next week je lagi nak bzday dia..cik Mucux help me please! Can arr??

7 comments:

muCux said...

seperti setiap tahun aku la antara penyumbang idea2 hihihihihi

Faztee Danisha said...

Nanti i belanje u makan ek

Penjejak Mimpi said...

FD: hah, gj da dapat so bile nak blanje ex-ticer ni?

Faztee Danisha said...

org dh tny sbtu ni nk ke?ha cpt,jgn nk excuse kang melepas nk blnje

Penjejak Mimpi said...

FD: mane ade tanye? jangan2 tanye kat org lain...
Sabtu ni? Ala.. tak buleh la.. de hal lain...
Ari lain tak buley ka? Erk!! Ahad ni pon rasenye tak boley... :(

Faztee Danisha said...

PM:sy jwb kt mel..

Penjejak Mimpi said...

FD: anto kat emel mane?
banyak beno akaun emel sampai tak tertengok.. ngeee