Thursday, February 17, 2011

# Corat Coret # Peristiwa

Aku Nikah Hari Ni..♪♫•*¨*•.¸¸❤¸¸.•*¨*•♫

Hari ni 17 Februari..genap le ulang tahun pernikahan aku ngan husband yg ke-4..Perancangan hari ni..hmm..first petang ni nak bw ank2 gi appointmnet klinik dulu..utamakan dulu mereka ye..biase le bebudak..rutin check up bulanan..ikutkan ari ni si Danish je..tapi aku combine kan sekali appointment adiknye..xyah banyak kali nak ke klinik..

After selesai hal bebudak..baru le kitorang akan sesama celebrate..cadangnye gi makan2 je kot..kat ner?hmm..kat ner ek..masih mencari...If ikut keinginan hati ni, rs cam nak gi bercuti je..hehheh..tapi disebabkan faktor kerje and cuti..postpone dulu la..Insya'allah this week lik Sungkai (umah parents) then sambil tu nak jenjalan ke Cameron Highland..♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•

Anyway, menjadi harapan aku..moga rumahtangga aku ni dilindungi dan mendapat keredhaan oleh Nya..bahagia ke akhir hayat bersama anak2..and mudah2an jugak bertambah lagi ahli keluarga ni...I❤ My Family
17.2.2007

5 comments:

Penjejak Mimpi said...

As-salam.

Tahniah. Muge kekal hingge hujung nyawe.

p/s Ade kontek Pn Mai ke?

Faztee Danisha said...

thanx c.sue..mudh2 n hndknye..
Pn.mai..nt sy antr kt mel..

qaseh johanna said...

mmmm..semoga akan kekal bahagia..mst macam2 yg akak tempuh spjg 4thn ni kn..sy br lg..br nk msk 9bln..hihi

Faztee Danisha said...

thank johanna..yup mcm2 asm grm khdupn bile dh brumah tangga..asalkan bnyk sbr..oo..pngntin br lg le tu..selamattttt...hope bhgia jugak ke akhr hyt ya

" MiSs WuNny " said...

Semoga berbahagia selalu bsama family tersayang =)