Thursday, February 24, 2011

# Corat Coret

Masih Di Sini

Dah lunch time pun..but aku masih stay kat tempat aku ni..menyudahkan file-file baru untuk MM2H..banyak nye..dalam 14 surat permohonan..penat sih!..ni makan pun belum..dah terasa lapar..but tekad nak bis kan jugak keje ni..then baru cari makan kat cafe yang mahal tu..solat..sambung keje lagi...ni lum bernafas lagi ngan yang tadi dah sampai yang baru lak..haduhhh..

Dalam sibuk masih sempat aku b'blog..mesti ade orang kate aku takde keje ke pe..blog..blog..blog..eh baik sikit ek..keje, keje gak..pandai2 la cari jalan..adios!

No comments: