Friday, February 18, 2011

# Corat Coret

Nak cuti pun tak senang tau

Hish..makin aku settle keje tadi makin banyak pulak datang..argh..situasi yg sangat genting..gi genting bagus gak..ni tak..file je cam puncak genting..huhuh..Rasa nak hantuk kepala ja kt meja ni..sabor ja..
Ish..nasib baik le aku sabar..dan sabar..kan selesai jugak le..walaupun ada 2 lagi surat lum clear..tunggu confirmation..lambat sangat le..Nampak gayanye Isnin ni aku mik half day pagi je la...huh..


1 comment:

JunAina said...

kerja-kerja dan kerja, selalu tanya kat hubby kalau I tak kerja duduk umah agaknya boleh tak I dapat gaji macam sekarang nih...

DIA: gelak je no comment...