Tuesday, October 30, 2012

# Jalan..Jalan

Water World Di I-City..Baru Bukak

Bertambah lagi water park kat Shah Alam.Kalau sebelum ni penduduk sekitar mungkin tertumpu kat WetWorld Shah Alam.

Namun kini ada lagi pilihan lain yang mungkin boleh dikunjungi oleh penggemar mandi manda..heheh..Water World I-City.Kalau sebelum ni gi sana nak tengok lampu digital yang pelbagai juga menikmati salju dingin si snow tapi sekarang dah leh berendam pulak.Bermula November depan,time tu pun sekolah dah mula cuti bolehlah terjah bersama famili riadah.Ade diskaun pembukaan nanti.So cari la tiket kat talian yang ada mahupun belian online

Rasai pengalaman menaiki Tornado yang pertama di Malaysia dan menikmati permainan  cool splashing dan pelbagai aktiviti di sini dengan keluarga dan rakan-rakan ...

Nak gi tak dapat la wat masa ni..dah sarat..tunggu next year lak Insya'allah nak try pi jugak.

1 comment:

:: Mrs.Eady :: said...

sunway lagoon pun tak pergi lagiii..