Wednesday, October 03, 2012

# memori

Nostalgia zaman kanak-kanak


lukis gambar rumah je tau..peh tu burung bentuk V atau M
  1. cakap depan kipas nak dengar suara bertukar
  2. Naik kereta, tengok bulan & ingat bulan ikut kita.
  3. Lukis burung guna huruf 'v' or 'm'
  4. kalau bunyi helikopter suke nk jerit panggil helikopter..helikopter..cam dia dengar pun..jakun lebih
  5. ding dang/tora ni apa? ade jajan sejemput je pun kat dalam kotak tu,pastu ada mainan sekali .. rege dedulu - ding dang 5 kupang, tora singgit ..
  6. bubblegum..ade cop kt pembalutnya..peh tu lekt tangan 
  7. eskrem malaysia dan ice pop..macam2 perisa ade..rumah mak aku ade lagi wat ais krim m'sia ni..
  8. tutup botol air gas-air leminet..wat main dam,jentik laminate (enth ape ke namenye)
  9. rancangan tv kesukaan,usop sontorian,joe jambul,siti sifir
  10. main getah..zero point..baling selipar,tuju tin
  11. BRICK GAMES..gi cari kat pekan selasa..or pasar hari
  12. beli koci leh check dapt duit ke tak..bertuah le kalu dapat..tapi kebanyakkan 'terima kasih'..tikam
  13. dan macam-macam lagi..nanti kita share sesama ye mana yang ingat

3 comments:

Axie04 said...

WAH... TETIBA RASA DAH TUA, EH SILAP, TETIBA RASA DAH BERUMUR

Liza said...

Waah, mmg zaman kiter ni. :)

phycrewz said...

satu lagi sllu main polisentri (police & thief), klu yg kejar tu xdpt2, nangis..haha