Tuesday, October 09, 2012

# Jalan..Jalan

Berendam di Wet World Shah Alam

motif letak gambar ni..sj bg terliur..ingat Shah Alam,ingat ABC
Hari ni aku off daya..amik cuti rehat sehari sebab nak menunaikan kehendak anak-anak aku yang tak habis-habis dengan waterpark..waterpak..waterpark..So,bbeudak ni pun off class jugak la hari ni..tak gi sekolah..

Memandangkan tak lama je lagi aku bakal bersalin,apa salahnya aku tunaikan dan luangkan masa untuk menyeronokkan hati mereka.Tiket aku dah oder awal lagi..beli kat Livingsocial..nasib ada diskaun..dapatla murha sikit dari harga biasa..tiket tu untuk kegunaan hari-hari biasa saja (Isnin-Jumaat).That y la aq amik cuti hari ni,my husband lak memang off hari ni.Takpele.

Kul 9 kang baru nak kua gi Shah Alam.Aku sebenarnya tak berpa larat dha nak jalan,dah sarat!Dok dalam kereta pun,rasa cam dah tak senang duduk.Gagahkan jugakla demi anak-anak.Nanti sekadar duduk tengok jele dorang mandi.

Lepas selesai,ingat nak pi pekena ABC lagi kat Seksyen 2..nyum..nyum..Ok,da,bersiap..nanti sambung cerita lanjut mengenai WETWORLD SHAH ALAM ya

6 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

ABC!!

Nour Eyza said...

ABC Frado best kan kat sek 2 tuh =)

Hidayah said...

ala...!

tak syok..!
dah la dayah tgh dok teringat ABC seminggu dua nih..

haha...

takde kesempatan nak pi carik ...

tak boleh jadik nih...

dah tgk picca nih ..teringin membuak buak..

psst.....dayah pun akan buat yg sama rasanya kalau anak dah sekolah..demi nak holiday,mesti ada ponteng sekolah nanti..sebab cuti sekolah sumer tempat holiday mahal..hihi...

Nur Danisha said...

@:: Mrs.Eady :: yo..!!DEFG..makan sampai licin

Nur Danisha said...

@Nour Eyzamemang best..dgn coklat dan ais krimnya,tmbh buah..perhhh..meleleh

Nur Danisha said...

@Hidayah org kata klu teringat kene le cept2 pi..klu tak kang..meleleh pulak..(ade pe2 ke)...ahhahaha