Berendam di Wet World Shah Alam

8:57 am

motif letak gambar ni..sj bg terliur..ingat Shah Alam,ingat ABC
Hari ni aku off daya..amik cuti rehat sehari sebab nak menunaikan kehendak anak-anak aku yang tak habis-habis dengan waterpark..waterpak..waterpark..So,bbeudak ni pun off class jugak la hari ni..tak gi sekolah..

Memandangkan tak lama je lagi aku bakal bersalin,apa salahnya aku tunaikan dan luangkan masa untuk menyeronokkan hati mereka.Tiket aku dah oder awal lagi..beli kat Livingsocial..nasib ada diskaun..dapatla murha sikit dari harga biasa..tiket tu untuk kegunaan hari-hari biasa saja (Isnin-Jumaat).That y la aq amik cuti hari ni,my husband lak memang off hari ni.Takpele.

Kul 9 kang baru nak kua gi Shah Alam.Aku sebenarnya tak berpa larat dha nak jalan,dah sarat!Dok dalam kereta pun,rasa cam dah tak senang duduk.Gagahkan jugakla demi anak-anak.Nanti sekadar duduk tengok jele dorang mandi.

Lepas selesai,ingat nak pi pekena ABC lagi kat Seksyen 2..nyum..nyum..Ok,da,bersiap..nanti sambung cerita lanjut mengenai WETWORLD SHAH ALAM ya

You Might Also Like

6 omelan