Kedai Lampu Houses Lighting,Puchong

10:25 am

Hari tu gi Puchong sempat singgah kedai Houses Lighting yang terletak di Jalan Bandar Puchong Utama.Aneka lampu dijual kat sini.Actually kitorang nak cari ceiling fan je untuk penambahan di rumah kitorang kat Saujana Putra tu.So far,beberapa kedai gak kitorang survey dan pilihan kitorang kat sini.Murah.
Nak cari kipas ceiling KDK..harga di sini lebih murah banding kedai lain.Nak rembat  kipas je pun.Lampu kalau ade yang berkenan may be akan di grab gak kot..ehhe..tengok kepentingan la.

Lepas ni nak survey jubin,kitchen cabinet lak.Hari tu ade gak pegi satu kilang wat dapur ni kat Puchong gak.Tapi tak dapat nak jumpa bosnya.Laki aku kenal orang tu masa dorang mai wat pantry kat JPA.So,dia bg bisnes kad.Kalau ok leh la tempah.If nak save may be upah pak mertua je kot tolong watkan.Just beli barang adn design sendiri.!

You Might Also Like

0 omelan