Tuesday, November 20, 2012

# Makanan

Durian Crepe

Apa itu durian crepe?yang aku tau bahsa mudahnya sejenis makanan yang fiiliingya durian dan luar nye crepe dari tepung.Hhahaha..mandai jekan..ok masih tak jelas.

Tadi baru dapat Durian Crepe ni..oder kat akak ofis ni..dia bab makanan nombor satu..heheh..sori K.Non!
Actually aku tak pernah rasa lagi just peanh dengar je..So dah ade orang dok promo..amik oder la..try dulu sebungkus..RM10.Balik kang baru nak try rasa.Orang kata sedap makan sejuk-sejuk.Ok simpan dulu dalam peti kang lik baru amik.Jangan lupa lak wahai aku yang pelupa ni.Kang kebuluq teringat2 lak kat umah nanti.Hmm..semerbak bau doyan nie!

12 comments:

Penjejak Mimpi said...

Erkk!! terliurnya saya... :(

PRINCESS FARISHA said...

pemes dh durian crepe ni...tapi xtaw bile blh makan

Ratu Hatiku said...

saya suka durian crepe nie. Mmg sedap..slalu kalau beli saya sorang je yg makan :D

Sue Echan said...

alahai kak.. terliurnye... best tak? kalau nak order mcmna?

Nur Danisha said...

@Sue Echan org ckp cm ais krim..sdp mkn sjuk2..akk bli kt org ofs..nk ke..yg wt ni chef ktenye

deyna_sophieparis said...

nak order 1

ismailrich said...

Sedap ke? Tak pernah rasa. Kalau berkesempatan nak juga nak rasa.

akulerzy said...

cm nk cuba leh dpt bila?aku dh mula cuti minggu depan hehe

Nur Danisha said...

@akulerzykmis..hr ni nk oder

Nur Danisha said...

@deyna_sophieparis5 ketul rm10

Belinda Adzmi Ibu Ilhamny said...

sedap.. bg hantu durian mcm saya.. mcm xpuas mkn, kecik2..hehehe

nieza said...

as salam tie..niza nak order 1 boleh..?? nanti kalu dh ader rodger niza yer..thank u my dear..hehee