Tuesday, June 21, 2011

# Makanan

masakan orang perak..gemor benor

aura nak lik kamong ngah membara..semangat kecutian..almaklum le dah dekat 2 bulan idok balik kampung husband la..kekangan waktu dan bajet jugak..

meh mengimbas kembali makanan mase aku kat kampung dulu...lauk2 ni memang jadi kegemaran mak aku bile memasak..masak cuka tu aku still fail..feel kureng..mask taucu aku suke..walaupun ade kale menjadi ade kale kureng sikit..

meh kome..kalu xde idea nak masak pekate kite masak je menu kat ats tu for dinner nanti..resepi kome google je or klik link kt gmbr tu..nak bagi kang len lak jadinye..eheh..gambor tu aku cedok dr google gak..tu sebab nampak sedap je..cer aku yg wt..tak gitu le rupenye..humang aih!ok...selamat berbuke pose wt yg gnti pose cam aku..dan selamat menjamu selera..tunggu waktu yong!

p/s sok aku cuti..coz ade app.apsl depa dok wish slmt b'cuti lak ni..ish..next week le cuti panjang..**blur**

4 comments:

aida4eva said...

jumaat ni balik sungkai..

hoyehhhhh...

opah sellu wat masak tauchu tu..sedap melampau! :D

http://aida4eva.blogspot.com

Axie04 said...

WAH2
BARU SEMALAM WAT IKAN MASAK TAUCHU
SETELAH DEKAT 2 TAHUN X MAKAN MASAK TAUCHU
HEHEHEHE

cinda said...

aku suka masak taucu...tapiiiiiii laki aku X SUKA!!!

A'IM said...

damn..menngidam aku tengok lauk tu..dah lama aku tak makan..tak sabar nak balik..haha