Thursday, June 30, 2011

# Corat Coret

thursday lazy thursday

Hai teman2..ari ni aku dah masuk kerja..setelah beberapa hari cuti2 malaysia. Amat malas utk bangun dan gi kerja..tu sebab ari ni lewat ckit..tapi still sempat punch..sipi2 8.30..

Keje..aduhai..banyak nye surat baru..tu sebab mals cikit nak wat..mood keje tarak mari lol..dlm otak ni fikir nak bercuti je..ikutkan hati aku semalam..masa kua dr tol tapah..mau je melencong ke cameron..hahah..tambah cuti lagi..!

Disebabkan tanggungjawab aku di sini masih ade..bekukan dulu otak tu dr nak bercuti2..sambung lain kali

Okla,cukup dulu mukadimah utk hari ni..blog aku dah clean..tak de habuk dah..Nanti ade mase aku upload and stori le sikit2 percutian aku di Hatyai dan Penang..(kalu rajin)..moh keje dulu

2 comments:

muCux said...

amboiii
x puas2 kew cuti siap nk melencong g cameron plak jeles i taw. . .

P/s: thanks 4 da t-shirt n magnet :)
pasnie nk cr t-shirt i ♥ baiti ada x? hihihi

Faztee Danisha said...

@muCux really x puas lol!rs mau El je ini ari..i wnt holiday more n more!hahha

p/s2:ok dear,just like "mkn ketupat daun palas,dh dpt nt jgn lupe bls"**smile**
tshrt luv me?ahak..nonsense!