Tuesday, June 07, 2011

# memori

Ipoh...menggamit memori

Morning..OMG how dare la..sy boleh lupe ape yg penting pd hari ni..agk tkejut when my husband kiss me  before dia gi work and wish hepi anniversary..erk..annivesary lagi..

yup today 7.6.2002 adalah tarikh keramat kitorang berkenalan..2 hari sebelum my bzday...masih ingat terus dpt cincin time bzday tu(on 9 Jun)..hahhaha..tarikh dimana aku dan dia mule menjadi sorang kawan and then akhirnya menyemai bibit cinta..cis..jiwang cikit..dan Majestic Station Hotel@Ipoh adalah paksi pertemuan dua hati..lg sekali aku berpuitis..

fakta:
7.6.2002 - kenal
25.12.2005- bertunang
17.2.2007- nikah
31.1.2008-first baby-boy
24.3.2009-second baby-girl
ehheheheh...sje jer
majestic station hotel..kat sini le railway station..nak nek keretapi kat Ipoh meh sini yop
ini pokok ipoh..kat sini orang suke lepak2..rasanya ade ukir nama kat situ..kt pagar..vandalisme ya..ade lg x gmknya..
tempat ni letaknya asrama kitorang ms studi kat sebuah Kolej..dok hotel lol..malas nak cite bab kolej or what..banyak kenangan suka duka semasa menjadi sorang student di sana..OMG..

4 comments:

bunga said...

:)..

muCux said...

ceh wahh!!! nie yg jeles nie
i nk ada bf jugak ler hihihi

p/s:kak klau free cll ext aku erk

Faztee Danisha said...

@bunga smile sokmo

Faztee Danisha said...

@muCux u should 2..nt i kol u