Thursday, June 23, 2011

# Corat Coret

khamis 'citcatless'..boley

orang dok asyik wt wednesday wordless..n my frebz sorang tu khamis wordless lak..ishh

aku lak nak citcatless la..gamaknye..sebab hari ni aku bizi gaban!sape nak tolong

ni aku rest kejap..dah lenguh tangan ngadap surat dan file..penat sih..tapi banyak lak dok menyanyi sesorang pepagi ni..letih tekak aih..menghilangkan stress melihat keje ku bertimbun..kalu boleh nak pasang radio kuat2 dan wat keje..khayal dengan alam sendiri..

semangat..datangle..jgn biarkan aku rapuh dengan amanah yg diberi..mesti mau clear!

12 comments:

Anisa Hang Tuah said...

buat keje elok-elok yee

Axie04 said...

dah bz beno
nak taip N3 pun x sempah sudah

Faztee Danisha said...

@Anisa Hang Tuah uih..seelok2nye le ni teman mengerjakannya..heheh

Faztee Danisha said...

@Axie04 ala biase2 je..bz2 pn kene amik time gk for blog..huhu..sy sdg berusaha..yes..caiyok

bunga said...

yahhh..cayokkkk2...:)

muCux said...

fail saya sudah siap ka? hihihihi
jom nyanyi sesama :)

Faztee Danisha said...

@muCux kalu ade tahun depan baru dpt fail ko tu..ptut aq rs ngantuk je..rupenye ko nyanyi gk..aduhai t'dodoi aku d wtnye..

muCux said...

@Faztee Danisha kak nor sudah terlena dgn nyanyian saya :)

Qamaruls said...

blogless pun okey gak :p

Faztee Danisha said...

@bunga jom caiyo bistro..makan pn sodap

Faztee Danisha said...

@muCux hahha..ui dahsyattttt (bak kate nazmi raja lwk)..merdu benor smpi ttdo,tempiasnye smpi ke tingkt 6

Faztee Danisha said...

@Qamaruls eh..erk?haha..aiseh..ni kire less le gak..bukn cm stngh stiap jam ade je update..just hilangkn boring n tensen je