Tuesday, January 11, 2011

# Hobi

Kantoi..Telefon

Semalam I call you, you tak answer You kata you keluar pergi dinner You kata you keluar dengan kawan you but when I called Tommy he said it wasn't true .........
oppppps..stop jp
Hehheh...actually xde kene mengene pun lagu tu ngan aq..sj sesuke..best pulk dngr..tp de kaitan ngan tepon gk kan...hhah Actually gambor2 tu sume antara koleksi handphone yang dimiliki and disimpan...wt koleksi...last aq gune walkman sony tu le..setahun je b'tahan..last hancur dek sebab t'jatuh di toilet ofis aq..after that terus cam ala2 biol je...kalu ikut kan ade lagi handphone yg penah ade dalam simpanan kitorang (aq+husband) tp ade yg xdpt diselamatkan..tinggl kt kampung?hilang?rosak?..entah mane pegi nye tah..leh kate sume model ade..start dr besar (cm botol air tu) hingga ke kcik... And now nokia jugk jd pilihan..may b senang kot nk cr aksesori ke..download ke..lbih valued?my husband lk lebih senang ngn HTC nya...biaselh lelaki...nak function tu lebih..GPS..bagai..suke hati awok le..Lame mane lak le tepon2 ni nak b'tahan..hope xde le tukr gnti lg...huhu.. Sambung lik dngr lagu ni...
So I drove my car pergi Damansara Tommy kata maybe you tengok bola Tapi bila I sampai... you, you tak ada Lagi la I jadi gila So I called and called sampai you answer You kata sorry sayang tadi tak dengar My phone was on silent, I was at the gym Tapi latar belakang suara perempuan lain Sudahlah sayang, I don't believe you I've always known that your words were never true Why am I with you? I pun tak tahu No wonder la my friends pun tak suka you So I guess that's the end of our story Akhir kata she accepted his apology Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too With her ex boyfriend's best friend, Tommy...

1 comment:

Anonymous said...

HHAHA..lucu sih lagu ye