Wednesday, January 19, 2011

# Corat Coret

Aku Bukan Superwoman..Tragedi Januari

Sila nanyi lagu ini versi Krisdayanti Aku Wanita Biasa..
Aku ini wanita biasa Bisa sakit luka karena Terantuk Dinding kaca aku menyapa Air mata tiada lukisan raga Kadang ku kuat setegar karang Kadang ku rapuh lemah liar merana
Aduhhhh..cakit arrr..malu siut!itu le yg aku alami malam tadi..nak dijadikan cerita..aq gi The Mines ..then singgah solat magrib jp kt surau..ala yg dekat ngan Bowling Centre tu..ms nak g solat husband aku gilir jg ank2 dulu..after dah settle solt..aq g la cr husband kt tempat bowling tu..turn dia lak gi solat..haaa...masa nak gi kt citu lah..entah nape aku boleh tak nampak dinding kaca pusat bowling tu..aku terus je dengan selamba nye berjalan terus hingga mencecah dinding tu..gedebum!!!terdengarlah dentuman yg kuat..sampai org yg dok dlm bowling centre tu pun pakat dok tengok..apa jadi?yg dok menggu kat bangku surau pun dok usha gak..mak ai..malu usah cakap la..tapi demi maruah..hehhe..aku wat cover cam superwoman..xdapa yang berlaku..tak sakitpun..tapi masa tu tuhan je yg tahu cmner aku rasa..aku rasa cam dah biol kepala otak aku ni..kesan luka kat mata kiri aku memang nampak la..berdarah and bengkak le jugak..mau nye tak..kuat tu..nasib bek tak pecah cermin tu..kalu tak maunye aku kene saman dek Mines..Nasib gak le 'spect' aq tak pecah..tp nmpk cm t'senget la ckit..leh betulkan lagi..huhua.. Hai..apele nasib..ke aku ni dah tua..mate dah 4 skang ni..tu pun leh tak nampak lagi!serius beb..aku betul2 tak nampak dinding cermin..nampak cam tak berpintu..tu yang direct je terjah masuk..ish...kalu le leh tembus dinding cermin tu..ajaib gak kan..Superwoman pun tak leh challenge..Bangun pagi tadi aku masih terasa sakit nye..nampak sepet le ckit mate aku ni..dan rs cam bengkak ckit kt pipi bwh mata... Peh ni aku perlu lebih berhati2..buke mate besor2..tengok betul2..kesannya aku alergic dah ckit now ngan cermin dinding ni..takut dah nak lalu...jalan siang pandang2..jalan malam..jgn jd rabun ayam..boley gitu?

2 comments:

Axieda'great said...

lor... ape sal lak tu.... jgn kate pencahayaan x cukup la... klu cam tu ko lak leh saman mines... hahahahahaha

Faztee Danisha said...

gamaknye..ligthing xbape kot..tu psl aku kabur je..sj nk slhkn org gk..