Thursday, April 14, 2011

# Corat Coret # Peristiwa

Moga dirahmati selalu

Hari ni 14 April, genap lah usia my mom yang ke-62 tahun..usia dah banyak but still maintain..nampak muda je cume rambut je dah putih ckit..hehhe..

Insya'allah mlm ni aku akan pulang ke kampung..singgah umah mak ayah i kat Sungkai..sok pagi baru lik rumah mertua..almaklum le dah dekat 4 bulan tak lik sane..so tu yang mik pelaung cuti ni lik ke sane..walaupun mak mertua tiada kerana kini berada di Acheh..wah..bestnye jenjalan

Untuk my mom..aku sentiasa mendoakan kesejahteraan dan kesihatan buat dirinya..moga dirahmati selalu dunia dan akhirat..Hadiah tak beli lagi..uhukk..tapi dah plan nak kasi handbag and kasut lagi..leh le mak gune melaram nak gi Sarawak bulan depan..wah paka tjalan belaka mak2 kita ni bang oi..jeles..!

3 comments:

ainnoraini said...

selamat pagi...
balik sungkai ye...SIL pun ade dok kat sane...

tq sudi sudi singgah n folow blog kite ye...

Faztee Danisha said...

@ainnoraini YUP..LIK sne jap..pagi sok lik taiping pulk,,moh kite

nikaviolet said...

hye dtg singgah balik nie....