Thursday, April 21, 2011

# Corat Coret

Sembab, sebu,sengal,senget, senggoti

ha 5s lagi tu..tapi bukan yg nak audit2nye cite..hari ni baru sekarang le aku update entri..pagi tadi aku sangat malas nak update..fokus kat kerja (mandai je)..

Actually aku sekarang ngah rasa cam2.. mengantuk.. sebu..lemau.. pening..mual..lenguh.. segala bende ade, secukup rasa..Rasa cam nak balik tido ja..

Apakah sebenarnya?erk..jangan nak kate aku pregnant ke pe...sy belum bersedia wat masa ni walaupun keinginan tu ade..kot ye pun tunggu le aku gi jenjalan dulu this year..
forget it wt mase ni..

Tapi aku rasa mungkin sebab serangan gastrik..balik keje semalam tetibe kene attack..cam menggerudi ja isi perut hati aku ni..so far ok sikit le bile dah disapu minyak..tq 2 my husband..But hari ni aku masih rase lagi simpton2 tu..tu sebab aku sangat letih..kurang selera makan sikit..bosan!

6 comments:

Axie04 said...

jom balik tido

luckylizan said...

sila lah anda singgah di farmasi membeli kit itu....kik kik kik

Faztee Danisha said...

@Axie04 wooo..ileks arr..msih awl

Faztee Danisha said...

@luckylizan eh..apekah..kit?oh tidak..i think no la..impossible utk itu..ni cume simpton gastrik ja..

ya said...

ngandung lg ke??? heheheh

Faztee Danisha said...

@ya haha..banyak le ko preggy..lum ms nye lg lo