Thursday, April 07, 2011

# Corat Coret

Bila dengar ceramah yang membosankan

  • ada yang dok tot..tet...tot..tet..main mesej..godek telefon

  • sembang ngan kawan sebelah

  • jadi pelukis..gambar penceramah ke pe ntah

  • penulis..tetibe idea datang time tu..yg kat depan dok cakap langsung tak hengat

  • ade yang dah selamat ke alam dia..tido..zzzzzzzz..nasib tak dengkur..tak senonoh

  • ade yang khusyuk dengor (yeke..entah2 mate je kat depan fikiran kat belakang)

  • yang sure fokus..hok ni memang bagus la..

  • yang tak keruan bile xdapat nak connect wifi..nak tengok internet..nak chatting.nak update blog...huaaaaa sangat bosan

6 comments:

Axie04 said...

ni i tau
u mesti yang last kali tu kan?
hehehehe

Faztee Danisha said...

@Axie04ahak..mmg bnr le..ater aku dh bosn giler sjam ptama kat situ..kot dpt wifi tu bgus gk..xdele bosn kn..hahah

~nsar~ said...

point yang 2nd last tu sy la.. hehe.. (gila menipu)

Faztee Danisha said...

@~nsar~ek?leh caye ke..tipu je tu..musykil

aDieyZa said...

dgr ceramah mmg agak bosan.. zana pun akan gie kursus 8 hr x lama lg.. mesti bosan dgr ceramah jer.. on9 guna phone jer la jawabnya.. kurang jugak bosannya nanti..

Faztee Danisha said...

@aDieyZaIF CERAMAH yg ok dr sgi penyampaian and topik..ok je..lame2 pn boring gk