Friday, January 06, 2012

# Jalan..Jalan

Langkawi-Cable Car@Gunung Mat Chinchang

Kaunter untuk beli tiker..sebanarnya mas apegi tu ramai yang menunggu dan sanggup beratur panjang untuk beli tiket nek cable car ni..tapi kaunter terpaksa ditutup sementara kerana keadaan tak mengizinkan untuk perjalanan cable car..angin kaut time tu..melepas lagi le aku nak nek bende alah ni
Tiket dijual pada harga RM30.00 seorang untuk dewasa dan RM20.00 bagi kanak-kanak. Warganegara Malaysia dengan MyKad biasanya akan diberikan potongan harga khusus. Waktu operasi biasanya diantara pukul 9.30 am hingga 7.00 pm. Tidak ada perkhidmatan kereta kabel disediakan pada waktu malam.

Disebabkan tak dapat nek kereta kabel dan dah malas nak tunggu so jenjalan je le kat area tu..tengok Oriebtal Village..tengok tasik yang penuh ngan teratai layu di tasik madu beserta ikan2 nya




ladang rusa
ade gajah..leh tunggang tau..tapi tak masuk pun
ade gak hariamu..aummmmmmmmm
degil benau kau ni pak belang..hah amik..den piat2 telinge kamu..aumm.aumm..tercengan kau pak belang,tu baru kene pait telinga.. 
cepat le jalan pak belang oi..lembab tul..harap kuat je cam tiger..
 

posingg lagi

No comments: