Thursday, January 26, 2012

# Orang Gomen

Perbezaan gaji SBPA dapat ujung bulan ni??

Korang dah check ke penyata gaji terkini untuk perbezaan tu.Masing-masing ade yang dah leh tengok dan ade jugak yang masih belum update kat sistem tu.Insya'allah 31hb ni dapat le perbezaan gaji tu..dengar cite next month gaji baur..yeke??confiuseee

Amacam?ada bagus ka?Actually aku masih blur2 dengan kenaikan ni..ehhe..gamaknye ape le perubahan after SBPA yang dikaji sekarang ni lengkap sepenuhnya.Hope ade lagi magic kan..mane tau lagi up ke kenaikan..jangan tetibe kurang udah..Harapannya pasukan petugas khas SBPA dapat memastikan perkara-perkara berbangkit yang tidak memuaskan hati sesetengah pihak dapat diselesaikan mengikut tempoh yang ditetapkan.


updated:DAH CANCEL PUN..!!tunggu jele after PRU ke pe kot baru dapat gj baru..sekian terima kasih.

2 comments:

Kakzakie said...

Kakak tak terlibat langsung sebab kakak kerja swasta...

Penjejak Mimpi said...

Da check kat web ANM tadi.. alhamdulillah... harap2 dapat simpan lebey lagi start gaji SBPA ni.. :)