Thursday, June 14, 2012

# Orang Gomen

Audit dan Keranamu Sijil 5S

Sekarang agak busy gara-gar pembaharuan sijil 5S Kementerian aku.So,dek kerna nak kan sijil tu,agak kalu sekarang ni warga bahgaian bertungkus lumus prepare ape yang patut.Yele bahagian yang gagl memberikan markah positi kemungkinan kan menggagalkan impian Kementerian unutk pensijilan tersebut.So,nak tak nak kene redha lah!buat seperti yang diarahkan.

Disebabkan itu,minggu ni agak sibuk tmabh yang dok keje libatkan fail.Banyak bende nak buat.Kalu tak buat kang,part fail ni le antara tempat tumpuan pengaudit.Haru..kesian kami.Moga aku berada dikalangan orang yang bersabar.Amin.huhuu..Teruskan!

No comments: