Friday, June 29, 2012

# Dekorasi

Jadikan botol sebagai "wall deco"


Selalu beli minuman botol?Aku rajin beli 100 plus..kat rumah memang banyak la botol gini.Bila dah penuh beg plastik sampah tu,ape lagi buang or hantar kat pusat kitar semula.
Tapi bila terbaca dan tengok gambar ni..hmm..ada baiknya jugak kalau korang simpan je botol tu.Bagi yang rajian dan kreatif botol-botol ni leh digunakan sebagai hiasan dinding mahupun hiasan lain (ikut kreativiti masing-masing).So kat sini nak share contoh hiasan yang dah ready untuk wall..mesti cantik dan segar je wall rumah korang kan..tambah nak raya ni macam-macam nak hias.Cubalah kalau rajin.Tapi kene jaga le pokok tu erk..jangan biar kering mahupun ade takungan yang tak sepatutnya.

1 comment:

Salmi Khairil said...

cantik jugak yer..jom singgah kat blog saya...tq