Monday, February 27, 2012

# Buku

Novel Fixi:DENDAM

Minggu lepas aku dan my frenz dak MUCUX gi geledah MPH untuk menambah bahan bacaan bersempena azam "ULAT BUKU 2012"..hehhe
Novel karya politikus Affifudin Omar..penuh dengan DENDAM
Khalil Gibran ialah antara lelaki terkaya di Malaysia. Dia boleh memiliki apa (dan siapa) saja yang dia ingini. Tapi tak ramai tahu bahawa semangatnya untuk berjaya dihasilkan oleh DENDAM. -FIXI
Koleksi kali ni adalah buku terbitan FIXI.Actually banyak lagi siri terbitan FIXI yang ade stapi hari tu kat MPH just ade stok KOUGAR,DENDAM dan KASINO je.Novel yang kitorang nak tu takde.Tapi aku dah oder online pun..heheh tunggu sampai je..nantikan next entri ye ape cer!
Kulit belakang DENDAM..ade sinopsis nye..kalu nak bace leh click gambor bagi besor cikit..siap harge lagi tu..RM20..kalu susah nak dapat kat kedai buku oder online jele..memang susah kot nak dapat..stok clear manjang .

1 comment:

muCux said...

saya dah bace dendam nie mmg sangat dendam la :)