Thursday, February 16, 2012

# Aktiviti Sana Sini

Berbasikal Bersama Hot FM di Putrajaya

Kepada sesiapa yang mempunyai basikal especially jenis Mountain Bike atau basikal Racing (roadbike) elok benor le kalau nak menghangatkan hari minggu ni dengan berkonvoi.Yang jenis mini atau chopper tu rasanya tak available kot.Aku cume ade basikal bebudak je...berabad le kot nak sampai!

FIY Hot FM akan menganjurkan Kayuhan Mega Hot FM pada 18.2.2012(Sabtu) di Putrajaya,Presint 3 jam 8mlm..pendaftaran kene awal tau 6.30ptg.Jauhnye dalam 14km gitu..ok kot,bukannya kene berjalan atau berlari..kayuh je..amik angin..
anggaran 14km..pusing2 je..
Bagi yang dok kat Shah Alam terutamanya,leh gak joint konvoi ni pada Ahad 19.2.2012..details leh tengok kat web seperti link diatas tu.

Selain berbasikal bersama penyampai Hot FM korang juga akan berpeluang dapat ni..tu pun kalau ade luck pada hari tu..if tak dapat hadiah,dapat sihatkan badan berbasikal pun dah ok kannnn
200 penyertaan terawal yang berdaftar bagi setiap lokasi akan menerima T-Shirt ekslusif Hot FM. Anda yang bertuah mungkin berpeluang memenangi TV LCD 40", basikal Hot FM, Ipod Shuffle dan barangan ekslusif Milo bernilai RM150 di acara konvoi berbasikal.
Ui best tu..tapi beskal takde..ishh..kene kumpul duit beli le..ok bagi yang berminat nak tau dan join sila ke web dorang erk..


sumber maklumat aktiviti tu:HOTFM

No comments: