Wednesday, December 22, 2010

# Aktiviti Sana Sini

Metrojaya Carnival Sale

Sekali lagi Metrojaya akan mengadakan Karnival Jualannya kat PICC..sebelum ni dorang dh wt masa bulan puasa lepas..berpusu2 le warga putrajaya t'utamanya gi sekodeng pe yg ade kt sana..aq tm tu mmg x gi..agk mls...kali ni punya sale tengok le dulu..if rajin i terjah le..but dngr2nya my hubby cm nk gi je..hmmm...i follow je jika diajak...ngeeeeee..

Memandangkan sekolah pun dah nak bukak..Karnival jualan ni jugak fokus kpd 'Back To School'..so sesapa nak beli keprluan sekolah ank2 tu leh le usha2 ye..tawaran hebat sehingga 70%..Antara produk ditawarkan...uniform, bag, kasut, alat tulis dll.

p/s PERCUMA RM30 Metrojaya Gift Vouchers apabila membelanjakan RM300 & di atas dalam satu resit single tunggal dengan American Express Card anda, Maybankard Credit atau Debit Card. First 100 cardmembers daily!...kalu korang ade pakai la.

HALL B

PUTRAJAYA INTERNATIONAL CONVENTION CENTRE (PICC)

22-26 DISEMBER 2010

11am-9pm

2 comments:

Suka Shopping said...

salam, kali ke-2 rupanya sale ni. ingat 1st time. ok gak nak pegi. boleh beli brg utk anak. tq sbb share. sy jmp info/blog ni dari pakcik google. tq again.

Faztee Danisha said...

ya pegi shopping..tp cm xmnarik sngt le..xbnyk sngt bju budk..klu bab hand bag n kasut tu..yele kot