Friday, December 17, 2010

# Corat Coret

Mas Kahwin..Nak Wat Pe??

Please help me..gv me some idea..smpi skang aq masih dok simpn lagi mas kwin yg aq terima ketika diijab kabulkan ngn laki aku la...mas kwin aq terima ms tu (pada 17.02.2007) RM1k je.. aq rs cm nk beli something..tp yang betul2 ade value..tapi xberapa pasti..anybody can help me?put up your hand...

8 comments:

ummiqisaysyy@yahoo.com said...

beli emas ...

Faztee Danisha said...

tule..ade gk fkir nk bli mas..tp xtau bnde penye..xtually xbpe mint nk pkai..and xreti pun nk memilih tm bli brg kems....tp rs cm mint nk wt plaburn..

Anonymous said...

tak tau beli ape bg je kat aku..hehehe

Faztee Danisha said...

bg kt ko...uih haram!ahhahah...dr bg ko bek aq bg kt ank yatim ke org miskin ke..ade gk pekdahnya

muCux said...

simpan wat blaja anak2 nanti
hahahahahha

Faztee Danisha said...

saving utk ank2 tu len kire..mmg dh de simpnnye..ni ms kwin hak milik pribadi kite kn..ke ayt sbnrnye ko suh blnje ko je..huhuhukkk

adele said...

apakata simpan je? smpai satu msa nnt bila btul2 nak guna,barulah guna..skrg xde nak guna sgt lg lbih baik jgn fikir lg nak buat apa dgn RM1k tu..skdr pndangan.. :)

btw, sy dah link blog akk di site sy..pggil akk boleh kut sbb mcm dh lma je kawin?hihi..

link exchange di sini

Faztee Danisha said...

ADELE:tq ats cdgn..mmg skg dok simpn je lg..n smpi ms if de rs nk buy something valued..akn cr n bli...ok xkish nk pngil pe pn..kwin br 3yr+ but dh 2 ank..thanx link d blog