Monday, November 18, 2013

# Putrajaya

Taman Cabaran Putrajaya, Sukan Mendaki

Selain sukan meluncur terdapat juga sukan mendaki bagi suka akan aktiviti lasak panjat memanjat.Selepas puas bermain di Arena Luncur kitorang pergi ke kompleks sebelah untuk climbing. Saje nak bagi bebudak banyak aktiviti sihat,seronok dan cerdas.Bagi mak pak yang tak de idea nak ke mana cuti sekolah ni bawa sajelah anak-anak ke tempat seperti ini.


Ni untuk golongan dewasa..siapa yang berani dan ade skill boleh la join daftar nama untuk masuk aktiviti ni.



 Di aras 1 adalah untuk kanak-kanak.Kat sini wat masa ni boleh masuk free..bebudak pun bebas panjat memanjat,guling berguling..bilik dia siap air-cond..siap boleh landing kot.Jangan risau,biarkan anak memanjat sebab kalau jatuh pun masih safetyu coz lantainya umpama tilam.Tu sebab aku cakap boleh landing. So biarkan anak bebas dengan aktivitnya,tapi perhatikan jugak la.













1 comment:

Hidayah said...

bilik siap ekon...?

wawawa mesti terjah nih hehe..

tq sharing..!