Riadah:Kolam Mandi Untuk Kanak-kanak Putrajaya

9:49 am

Kolam ni terletak di Presint 2 iatu di belakang bangunan PJH atau menara Wilayah. Bagi yang melalui jambatan Wawasan kedudukan kolam ni di bawah jambatan.Mungkin ramai yang tak perasan disebabkan kedudukannya yang agak tersorok. Memang tersorok pun.Sunyi je kat situ.Bagi yang dah biasa joging dan berbasikal di kawasan tu tentu tahu.

Kalau rajin dan nak bawak anak-anak mandi ini adalah salah satu tempatnya..FOC..ada lagi kolam mandi FOc kat Putrajaya ni..nanti aku update lagi ye..Actually kolam yang ni tak besar..sangat itu je..tapi boleh le sekadar nak mandi dan main-main bagi bebudak..orang pun tak ramai banding dekat Presint 9 tu.

Selamat mandi manda.Mak pak kalau tak malu leh la join sekaki ngan anak-anak..tapi make sure time tu takda orang lain ye.


















You Might Also Like

0 omelan