Ikan Kedera Masin

2:24 pm

Sape pernah makan ikan ni?Ni lah ikan kedera/belanak masin.Bagi yang pernah mesti tahu kan kesedapannya..bila dogoreng semerbak satu rumah..satu blok satu taman..hahha..menggoda selera..Bagi orang kampung cam aku ni kalau makan benda ni je selera menambah..ditamabah dengan ulaman dan samabl..perhhh...cukup le meliurkan nafsu makan..

Kalau korang tak pernah makan..boleh la cari ikan ni dan try..Aku pun selalu dapat stok dari kampung my husband di Batu Kurau,Taiping..Wajib beli bila bulan puasa dan bila agak-agak nak dijadikan stok tatkala gaji lambat nak masuk..huhuhu.

You Might Also Like

0 omelan