Burger Bakar Abang Burn dan Satay Willy Ramal Junction

2:28 pm

Semalam,berjaya jugak menunaikan keinginan untuk makan burger bakar..peh keje terus ke Ramal Junction,Kajang..masa sampai orang tak ramai lagi dah dekat kul 7 baru penuh orang..So dah samapi terus gi gerai Burger Bakar Abang Burn..kejap je oder dah sampai..air pulak amik air suam and limau suam..yele makan benda gini kang leh muak dibuatnya..so kene le pilih air yang sesuai..
Ni double beef cheese burger..RM14..Larat nak makan,tinggal sikit lagi,aku dah tak mampu nak habiskan
Beef cheese burn burger harga dalam RM8.50

Makanan sampingan oder Satay Willy..tak habis pun..so tapau bawak lik

Kalau nak makan kat sini,jangan ikut nafsu sangat..if rasa nak makan burger double ke pe rasanya cukup kot kita oder itu je..dah kenyang..tapi kalau terasa nak makan benda lain better tapau la....kat sini ade jugak gerai Mee Udang Port Weld,Nasi Ayam berempah la, Char Kuey Teow dan lain-lain yang pasti akan menggoda korang kot yang jenis nak makan itu ini..waspada..tumpukan perhatian kepada apa yang kita nak makan udah

You Might Also Like

4 omelan