Pengalaman Mengaudit

10:03 am

Selamat pagi dan salam Jumaat

Dah berapa hari tak update blog...Agak sibuk dengan tugasan di ofis.Semalam langsung tak dapat ngadap blog.

Buat pertama kali semalam,pergi audit Pemeriksaan Mengejut kat APMM Stesen Udara Subang.Nasib dekat je dan balik hari.So takde masalah la nak gi.

Buat pertama kali jugak jadi auditor check hal kawalan pengurusan.Kalau sebelum ni kita je kene audit.La ni merasa la bagaimana mengaudit orang.Check Fail Meja,MPK,Waran Perjawatan,Carta Organisasi Jabatan,JPKA dan lain-lain.Mula agak blur jugak bende ape nak buat.Disebabkan takda pengalaman lagi wat benda ni,cam orang 'bodoh' pun ada..arhh biaralah lah jangan belagak pandai udah.Pengalaman dan pembelajaran pertama kali memang gitu.Nanti dah biasa okla kot.

Hmm..mungkin ini first and last kot aq wt audit sebelum cuti bersalin.Menghitung hari.Tahun depan masuk keje after cuti tak pasti le pe kan jadi.....

You Might Also Like

2 omelan