Thursday, June 06, 2013

# Orang Gomen

Exam KPSL

Kepada yang amik exam KPSL untuk N27,kome dah study and ready ke?Aku?hmmm..baru bulan ni beresempatan nak ngadap buku.Tu pun baru selak buku undang-undang je.Kepada yang dah beberapa kali amik tentu dah ade pengalaman dan tahu bab ape yang perlu dibaca.Juga tahu cara-cara menjawab soalan.Aku ni masih dok kaji dan kaji lagi sikit-sikit apa yang patut.Baru first time nak ngamik.Dulu tak terasa dan belum sedia nak ke arah itu.Yela aku suke kalau mula dari bawah dan cari pengalaman dulu.Dah ok baru la usaha apa yang patut ke arah lebih baik.

Oklah,kepada yang bakal menduduki exam kali ini,harap korang berjaya lah.Dengarnya agak ramai yang ambil exam tu tahun ni.

Keputusan permohonan PEPERIKSAAN KHAS UTK MEMASUKI SKIM PERKHIDMATAN PENOLONG PEG. TADBIR GRED N27 (KPSL).. boleh disemak dalam masa DUA minggu sebelum tarikh peperiksaan.