Padi House,Putrajaya

4:25 pm


PADI HOUSE terlatak di G Floor, Galeria PjH, Persiaran Perdana (Presint 4), Putrajaya..Sebelum ni kebanyakkan peminat Padi House di Putrajaya lebih gemar ke Cyberjaya kerana di situ je pun yang paling dekat ngan Putrajaya kan..sekarang tak yah nak gi jauh-jauh lagi..just jengah je ke Galeria PjH tu..pelbagai hidangan menarik disediakan..dari nasi hingga ke steak..Harga pun berpatutan dan pada ku puas hati la makan..kuantiti banyak dan kenyang
Ni yang aku oder..perut lapa so mau makan nasi ja..aku amik Padi House Seafood Fried Rice..air of course le nak yang masam-masam sikit..Lemon Ice Tea
 Cheese Baked Tomato Rice..nasi tomato memang aku kurang gemor..sebab tomato sos kot..hehe..lemau kang..tapi aq suke cheese tu..rasa cam makan pizza lak.
Ribeye Steak..aq just rasa kentang dan carrot..yang daging aku tak mo..
beverage
Antara menu

You Might Also Like

1 omelan