Gold Coast Morib Resort, Banting

8:00 pm


Pada 18-19 Februari 2013 lalu, kitorang ke GCMR dengan berbekal voucher yang aku beli dari Mydeal bernilai RM168.Pakej meliputi tiket masuk,bilik studio suite dan breakfast.Tempatnye idak le jauh mana,tapi sesuai le untuk bersantai bersama family tersayang.Kira ni sambutan ulangtahuan perkahwinan kitorang yang ke-6 pada 17 Februari tu la.Holiday!Puas hati la dapat bawak bebudak gi mandi manda..deme memang suke!mak dia sekadar memerhati jele,maklum le ade baby kecik ni susah sikit le nak beraktiviti!
Perjalanan ke Morib dari Putrajaya tidak le memakan masa yang lama..lebih kurang sejam bergantung kepada keadaan erk..
bilik studio suite
ade jakuzi..leh rendam2
ade tingkap untuk ngendap ke bilik air..so kalu nak biar ank2 berendam kat tab mandi tu takpe..kite pantau je dari katil terus ke tingkap..
anak beranak bersantai dulu kat balkoni setelah sampai..best dapat bilik ngadap pool..dok tingkat 1 je..leh terjun terus dari balkoni ke pool,kalau nak mampuhhh la..and leh jugak sekodeng orang mandi..hahahha
ok aku tak main benda ni..tengok aje
bestnye kalu dapat berenang di sepanjang lorong ini..tengok aje
 jambatan dari arah balkoni bilik kitorang..hiyaa..leh lompat nehh
 main gelongsor..dilarang panjat ye..nanti kene jerit dek wisel si guard tu
 pemandangan kolam dari atas bilik
 tempat mandi untuk bebudak..mak pak budak pun join sekali..of course le kan untuk pantau anak..anak pun ape kurangnye join kat kolam orang besar..

 kaunter tiket..actually aku dapat 2 tiket dari pakej voucher tu..so kene add lagi untuk anak aku 2 orang tu..harga tiket untuk kanak-kanak RM15/sorang..untuk dewasa harga tiket dalam RM25 gitu
 untuk tau kanak-kanak kena caj ke idak..sila check ketinggian kat sini erk..lebih dari dahan tu (90cm ke aats) kene la bayar
termasuk dalam pakej voucher adalah breakfast..tempat breakfast kat belakang..ngadap pantai dan waterpark..tenang je
Bagi yang nak bersantai dengan family..morib pun ok..dekat pun dekat..best pe berendam kat waterpark walupun tak dapat mandi kat pantai..air pantai agak tak berapa elok..

You Might Also Like

0 omelan