Wednesday, July 04, 2012

# Dekorasi

Ruang Tamu Tema English Modern..pinky tapi damai

Pgi tadi sebelum bergerak keluar untuk hantar anak-anak ke school dan seterusnya ke ofis,sempat ngadap tv dulu tengok Deko Bersama Eric jam 7.30 pagi.

Tertarik dengan ilham yang dibawakan kali ni..dari ruang tamu biasa yang agak serabut akhirnya jadi cantik dan mendamaikan.Tengok pada kediaman ni rumah apartment kot..balkoni dia serabut ngan kotak2.Setelah diberi sentuhan,pada aku ianya sangat simple dan menarik.Tak perlu banyak perabot and hiasan.
ihsan dr web DBE

Gabungan merah,pink dan putih menyerlahkan gaya dengan set sofa bungaan kecil,meja console dan coffee table warna putih dari Vantage...sangat suke set tersebut  tapi rasa nak beli cam tak mampu je....
gambar ihsan dr DBE

Untuk tengok lebih clear korang leh tengok kat web DBE...arghhh gerammm...ada duit lebih leh la wat gitu...maunye dikur ikut syle camtu..simple tapi tenang.

Adakah ini bakal jadi ilham raya korang.Tepuk poket tengok duit..hahhah

1 comment: