Tuesday, October 25, 2011

# Hobi

Sah rabun nie

Sedang menjalankan tugas di kaunter..agak lengang..so curi mase dengan keje yang lebih berfaedah..hehe...layan aje game ni..online game kt chrome store..angry bird pun ade tapi tak leh buke..biasola..ade "sekatan jalan raya" kt ofis ni..main yg ner boley je le..word search puzzle..yang ni ade 2 option satu beginner dan satu lagi advanced la..so aku pilih yang lebih mencabar walaupun tak le mencabar mane pun ADVANCED..hok ni banyak sikit directionnye..
cer tengok gambor tu..bersimpang siur..last otak aku jem jugak mencari satu word ni..PRACTICE..aih mane ko nyorok ni..orang yg wt tu salah letak/eja kot..last aku gune je talian hayat..klik kt mentol tu utk find word..cis nape le aku leh tak nampak..SAH le..mata tak tajam..rabun da..camne nak keje sampai 60 tahun

No comments: